U Valpovu otvoreno igralište za djecu i osobe s posebnim potrebama

VIDEO U Valpovu otvoreno igralište za djecu i osobe s posebnim potrebama

Monikono valpovo

Jučer  10. srpnja u Valpovu na Vijencu Hrvatske Republike, a na inicijativu policije i Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „MI“ iz Valpova, uz potporu Grada Valpova i Županije osječko-baranjske otvoreno je igralište za djecu i osobe s posebnim potrebama.

Potporu u uređenju devastiranog igrališta u parku dali su i u istoj sudjelovali svi članovi Udruge roditelja osoba s invaliditetom „MI“ Valpovo-Belišće, Grad Valpovo, Osječko-baranjska županija, Lions klub Valpovo-Belišće, poduzetnici grada Valpova i Belišća, Srednja škola Valpovo i Osnovna škola Matija Petar Katančić Valpovo, Dječji vrtić Valpovo, Mjesni odbor Valpovo, Odjel prevencije PU osječko-baranjske i Policijska postaja Belišće.

Park je namijenjen djeci i svim posjetiteljima grada Valpova, a ponajviše osobama s invaliditetom koji će koristeći se postavljenim rekreacijskim spravama koje su prilagođene invalidnim osobama jačati i razvijati njihove tjelesne sposobnosti te uz druženje s građanima razvijati i svijest korisnosti i uključenosti u društvena događanja u lokalnoj zajednici i društvu.

VIDEO (STV):

Tekst: PU osječko-baranjska

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja