Vijesti / Regija

Valpovo privlači investitore

Valpovo privlači investitore

VALPOVO-Velikim trudom Valpovčani nastoje od svoga grada napraviti poduzetničku meku.

Koliko su Valpovčani odlučni u svojim namjerama da od Valpova naprave grad s najviše poduzetničkih zona u Osječko-baranjskoj županiji i ovom dijelu Slavonije, najbolje svjedoči podatak da se nakon nedavno izdanog Investicijskog vodiča Grada Valpova i DVD-a o poduzetničkim zonama u Grad javlja sve više malih poduzetnika zainteresiranih za ulaganje.

Investicijski vodič u hrvatsko-engleskom izdanju, popraćen DVD-om o poduzetničkim zonama, jedna je od prvih takvih edicija na području regije, čiji je izdavač Grad, a autori djelatnici valpovačkog Poduzetničkog centra, u suradnji sa stručnim službama Valpova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Investicijski vodič namijenjen je ponajprije poduzetnicima, jer oni su ključ lokalnog gospodarskog razvoja. Poduzetnici mogu predstavljati dragocjene partnere u pripremi i provedbi lokalne strategije razvoja te stoga njihove ideje treba prepoznati i uzeti u obzir, što smo i učinili. Vodič je posebno značajan za privlačenje malih i srednjih poduzeća, koja nemaju velike analitičke odjele za prikupljanje važnih informacija o potencijalnim proizvodnim lokacijama - naglasio je gradonačelnik Leon Žulj, jedan od idejnih začetnika projekta.

TEKST: L.Aničić (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!