Vijesti / Ostalo

Seks u školi: Pod nastavom u strasnom zagrljaju u ženskom WC-u

Seks u školi: Pod nastavom u strasnom zagrljaju u ženskom WC-u

Markiranja s nastave i odlazak do obližnjih kafića za vrijeme školskog sata stara su i dobro poznata priča, no odlazak s nastave zbog seksa nije baš čest slučaj. A upravo to prakticiraju pojedini učenici u Obrtničko-industrijskoj školi u Županji, o čemu nas je izvijestila zgrožena majka jedne srednjoškolke.

Na povratku s informacija skoknula je do ženskog toaleta u zgradi srednjoškolskog centra i zgrozila se prizorom koji ju je ondje dočekao.

- Par je očito bio u strastvenom ljubavnom zagrljaju, izljevi nježnosti i glasni uzdasi dopirali su iza zatvorenih vrata WC-a. Bilo mi je tako neugodno i odmah sam izašla van. Zaustavila sam se malo dalje na hodniku jer mi kao majci tinejdžerice nije bilo nimalo svejedno. Iako u kćerku imam beskrajno povjerenje, crv sumnje ipak se probudio i htjela sam se na svoje oči uvjeriti da nije ona. Nakon nekoliko minuta zajapureni je par izašao, mladić je veselu djevojku potapšao po stražnjici, nešto joj šapnuo i uz smijeh su prošli pokraj mene i lagano išetali iz zgrade - ispričala nam je naša sugovornica (podaci poznati redakciji).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- I mi smo nekada bježali s nastave, pod odmorom odlazili u WC i pušili, a uvijek je netko dežurao na vratima i pazio hoće li naići profesor. A dokle je danas došlo, da se učenici pod nastavom seksaju u WC-u, to nikako ne mogu prihvatiti i još uvijek sam u velikom šoku. Pošalješ dijete u školu i misliš - na sigurnom je! A ono svako malo novi slučajevi trudnoće među srednjoškolkama. Strašno! - kaže razočarana majka.

Njezine navode potvrdilo nam je i nekoliko učenica Obrtničko-industrijske škole.

- Ma to je samo jedan u nizu primjera! Prije nekoliko dana pod nastavom sam otišla u WC napiti se vode i ondje zatekla dva para u žestokoj akciji. A čujem da se takve stvari događaju i u drugim školama. Prijateljica iz Osijeka kaže mi da se i kod njih u školskim WC-ima radi isto, a nedavno su dvije djevojke imale odnos s jednim mladićem - ispričala nam je učenica.

Ravnatelj Obrtničko-industrijske škole u Županji, prof. Slavko Šokičić, jučer nam je rekao da nema nikakvih saznanja o tome i da prvi put čuje za takve slučajeve.

- Moram priznati da sam neugodno iznenađen. Prestrašno! To uopće ne mogu komentirati. Svakodnevno obilazim školske prostorije i nikada nisam naišao ni na što slično. Iako svatko odgovara za svoje postupke, zgrožen sam i bez komentara - priznao je Šokičić.

Marija LEŠIĆ OMEROVIĆ (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!