Vijesti / Ostalo

Maškarani kampus

Maškarani kampus

Siječanj je mjesec kada mnogi žive za blagdane, skijanja i zimske radosti, no najveći dio liburnijskog kraja najviše veseli činjenica da je siječanj mjesec kada započinju maškarana ludila.

Ova godina donosi dug maškarani period i to zasigurno veseli sve maškarane ljude, jer to znači da će svi dobiti prigodu da što duže drže maske na sebi, postanu nešto drugo i zaborave na svakodnevne brige.

Prošlogodišnja sezona maškara, ne samo na Liburniji već i šire, ostat će upamćena po jednom novom pristupu organiziranja maškaranih plesova i zabava – po Maškaranom kampusu, koji je bio smješten u matuljskoj industrijskoj zoni, nadomak Jušića i koji je iz subote u subotu okupljao brojni maškarani svijet iz cijele regije. Thorax Promotion, kao organizator Maškaranog kampusa, za ovu godinu najavljuje još veselije i zabavnije subote, na istom prostoru.

Poučeni prošlogodišnjim zabavama i činjenicom da je Kampus okupljao doista maškarani svijet ( izuzetno rijetko moglo se pronaći nemaskirane osobe ) te time ostao dosljedan baštinjenju tradicije maškara na našem području kao jedno od rijetkih mjesta kojemu su važniji tradicija, domaći izvođači i dobra maska od angažiranja “estradnih zvijezda” s ponekad glazbenim izričajem neprimjerenim tradiciji i maškarama našeg kraja, organizatori su i za ovu godinu pripremili Kampus za sve ljude koje prije svega vole dobru maškaranu zabavu.

Što Kampus nudi ove godine? Još veći grijani šator koji će imati još više sadržaja! Tako će ovo “malo maškarano naselje” svojim gostima ponuditi vrhunsku zabavu, omanju pravu oštariju s hranom, promotorske šankove u znaku meda i jelena, poseban Bambus bar koji će, kao poseban specijalitet, nuditi dekantirani bambus! Bit će osiguran i veliki parking, garderoba, sanitarije, bogate nagrade za najbolje maske, poseban foto maškarani kantun gdje će se maškare moći fotografirati za uspomenu, posebne nagrade za najbrojnije maškarane grupe...i još brojna iznenađenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maškarani kampus, ponovno postavljen na platou kraj tvrtke Nikas, uz cestu Matulji – Jušići, svoja će vrata otvoriti u subotu, 22. siječnja od 20,00 sati, a sve koji budu pohodili ovaj važni događaj dočekat će zabava koju jamči paklena kombinacija bandova, jer organizatori najavljuju veliki “susret” dva vrhunska banda – Koktelsa i Lady Lune! Tako će započeti maškarana ludila u Kampusu, koja će se iz subote u subotu nastavljati uz Lady Lunu i Mustafe, ali i uz još poneka iznenađenja.

Ne treba ni sumnjati da će Liburnija, ali i cijela regija, ponovno “disati u znaku maškara” upravo u Maškarnom kampusu, a organizator svim ljudima željnim dobre zabave poručuje: “ Zaboravite na brige, zabavite se kao nikad, dođite u Kampus! “. Maskiranje? To se podrazumijeva...

SiB.hr

Foto: korzo.net

 


Izdvojeno

Reci što misliš!