Vijesti / Ostalo

Zaoštrava se politička borba u Čepinu

Zaoštrava se politička borba u Čepinu

Zaoštorilo je ovih dana u Čepinu između općinskog načelnika Dražena Arnolda i općinskog HDSSB-a.
Načelnik Arnold je u proteklih nekoliko dana naglašavao projekt izgradnje kanalizacijske mreže vrijedne 70 milijuna kuna, a od čega će se 50 milijuna kuna financira EU putem fondova.



Gradnja kanalizacijske mreže jedan je od najvećih projekata u ovoj godini. Od ukupno 70 milijuna kuna vrijednosti investicije 50 milijuna bit će nepovratna sredstva iz pretpristupnih fondova EU. Najvećim dijelom taj projekt financira Ministarstvo regionalnog razvoja te Hrvatske vode, a Općina Čepin sufinancirat će ostatak. Prva faza gradnje kanalizacijske mreže je završena, a očekuju nas još četiri, koje planiramo završiti u dvije godine”, objašnjava Dražen Arnold, načelnik općine Čepin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Na ovakve navode reagirali su u Čepinskom HDSSB-u.

- Načelnik očito s određenom namjerom nije želio spomenuti kako se navedeni projekt izgradnje kanalizacijske mreže službeno zove projekt „Osijek“ ukupne vrijednosti 72 milijuna eura čiji je nositelj i idejni začetnik osječko komunalno poduzeće „Vodovod Osijek“. Također gospodin Arnold izbjegava iznositi točne i konkretne podatke o navedenom projektu, iako su oni njemu poznati i dostupni, više je nego očito kako mu je namjera bila iskoristiti ovaj projekt za vlastitu promociju i nezasluženo si prisvojiti zasluge za njegovu provedbu i realizaciju. Jasno je vidljivo kako Načelnik, služeći se podlim političkim trikovima i manipulacijama, pokušava „okititi tuđim perjem“ kako bi poboljšao svoj poljuljani ugled i izgubljenu vjerodostojnost kod birača - rekao je Josip Mioč predsjednik kluba vijećnika  HDSSB-a općine Čepin.

Tekst: SiB.hr

 

jasno vidljivo kako se Načelnik, služeći se podlim političkim trikovima i manipulacijama, pokušava „okititi tuđim perjem“ kako bi poboljšao svoj poljuljani ugled i izgubljenu vjerodostojnost kod birača

Izdvojeno

Reci što misliš!