Vijesti / Ostalo

VIDEO: 15. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci

VIDEO: 15. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci danas je u svečarskom tonu obilježilo 15. rođendan. Premda ovo selo u selu zapravo u svoje okrilje prima djecu bez roditeljske skrbi već punih 17 godina, današnji se datum službeno vodi kao datum početka rada.



U njegovih 16 SOS-obitelji dosad je toplinu doma i obitelji pronašlo ukupno 260 djece bez roditeljske skrbi iz svih krajeva Hrvatske, od čega je njih više od 30 danas odraslih i samostalnih osoba koje imaju i vlastite obitelji.

Rođendansko je slavlje okupilo prijatelje SOS Dječjeg sela Ladimirevci, koji su imali prigodu uživati u danu provedenom s najmanjima. Recitacije, pjesme i skečevi, koje su za sve prisutne, izvela djeca iz Ladimirevaca, nasmijali su i prisjetili prisutne kako je lijepo biti dijete te da upravo najmanjima treba dati poticaj za razvijanje talenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrhunac dana bilo je slatko iznenađenje – šarena torta bez koje ne bi bilo pravoga rođendanskog slavlja.

Inače, proslava 15.-tog rođendana SOS Dječjeg sela Ladimirevci nastavak je kampanje, koju provodi SOS Dječje selo Hrvatska pod sloganom Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama.

VIDEO:


STV


Izdvojeno

Reci što misliš!