Vijesti / Ostalo

Prava zima pred vratima

Prava zima  pred vratima

Subotnja magla, sumorno jutro prvoga radnog dana ovoga tjedna – sve to je nagovještaj da je prava zima pred vratima.

Iako jutarnje temperature još nisu u minusu, meteorolozi najavljuju da će se uskoro i to promijeniti. Ako je vjerovati meteorolozima do kraja tjedna, temperature će značajno pasti te će kretati između jutarnjih -3°C i 1°C do svega 5°C tijekom dana. Uz niske temperature očekuje nas i prvi snijeg i to u kombinaciji s kišom pa ozbiljno treba računati na mogućnost poledice. Savjetujemo svim vozačima da u svojim vozilima provjere antifriz, pripreme strugalice za led, a prije svega gume na svojim vozilima prilagode zimskim uvjetima jer niti jedna zimska služba to neće uraditi umjesto vozača.

Ako ste se do sada odupirali zimskoj obući i odjeći vrijeme je i da iz svojih ormara izvadite tople stvari, a naravno svi oni koji mogu neka se upute u kupnju novih krpica, jer kako bi žene rekle: „Nikad previše!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A ako ste sve to obavili, ali vam je ipak najdraže ostati u toplini svoga doma predlažemo da pratite SiB.hr jer svakoga dana donosimo nove vijesti iz svijeta politike, gospodarstva, sporta, kulture i zabave, a očekuju Vas i brojne nagradne igre.

Do tada želimo Vam uspješan tjedan na poslu, u školi ili u vašem toplom domu.


Izdvojeno

Reci što misliš!