Vijesti / Ostalo

Napokon šansa za sposobne, a ne podobne?

Napokon šansa za sposobne, a ne podobne?

U vrijeme kada u Hrvatskoj korupcijske afere sve više izlaze na vidjelo, a nezaposlenost među mladima doseže svoje vrhunce, ADRIS grupa svim mladima, visokoobrazovanim ljudima (do 30 godina, VSS s prosjekom ocijena minimalno 4,0) pruža šansu za perspektivnu budućnost.

Navedeni je projekt zamišljen  kao jednogodišnji program rada i usavršavanja, koji će mladim stručnjacima iz Hrvatske, koji traže svoj prvi posao, omogućiti obavljanje jednogodišnjeg plaćenog pripravničkog staža i dodatnog usavršavanja u članicama Adris grupe, a potom najboljima od njih osigurati i stalno zaposlenje te kontinuirano stručno usavršavanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pokretanjem programa zapošljavanja najboljih mladih pripravnika Adris grupa daje jasan odgovor na postojeće izazove niske zaposlenosti mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi, rješava problem odljeva mozgova u inozemstvo i niske konkurentnosti hrvatskog gospodarstva te znatno pridonosi rješavanju hrvatske krize i stvaranju nove vizije za budućnost. Istodobno, kontinuiranim ulaganjem u ljude kao najveću korporativnu vrijednost, Adris grupa želi Hrvatskoj pružiti novu viziju razvoja i optimizma, mijenjajući ustaljena pravila i pesimistični nacionalni mentalitet.

Jedan od ciljeva projekta je i potaknuti ostale hrvatske tvrtke na slične aktivnosti što bi bio stvarni doprinos izlasku iz krize. Vrijednosti koje će se uzimati u obzir pri izboru su izvrsnost, znanje, rad, odgovornost, motivacija i suradnja.

Sve detalje o projektu te način prijave možete saznati na Internet stranicama Adris grupe.

Tekst: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!