VIDEO: Počinje izgradnja dvorana u Piškorevcima i Popovcu

VIDEO: Počinje izgradnja dvorana u Piškorevcima i Popovcu

Uskoro kreću radovi na izgradnji dviju novih sportsko nastavnih dvorana na području Osječko-baranjske županije. Dobit će je osnovne škole u Popovcu i Piškorevcima, u kojima su danas potpisani ugovori s izvođačima radova.

Osnovna škola u Piškorevcima spada u red ljepših i bolje opremljenih škola na području Osječko-baranjske županije. Ima 240 učenika u 14 razrednih odjeljenja i jedino što joj je još nedostajalo je sportsko-nastavna dvorana, čija izgradnja kreće ovih dana.

I 170 učenika u Popovcu u Baranji jedva će dočekati izgradnju sportske dvorane. Ugovor s izvođačem radova danas je u Piškorevcima potpisan i za njezinu izgradnju.

Ukupna vrijednost investicija je 8 i pol milijuna kuna, koje gotovo u cijelosti pokriva Županija. Za radove je do kraja godine za svaku dvoranu, priblžno istih gabarita od 800 četvornih metara, već osigurano po milijun kuna. Krajnji ugovoreni rok za završetak radova je 2013.-ta godina, no s obzirom na osigurana sredstva i za 2011.-tu i 2012-tu godinu župan Vladimir Šišljagić vjeruje  kako će sve biti završeno znatno ranije.

VIDEO:

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja