Vijesti / Ostalo

Do kraja tjedna sunce i 15 stupnjeva

Do kraja tjedna sunce i 15 stupnjeva

Sunce koje je mnogim Osječanima uljepšalo ponedjeljak tek je uvertira u ono što mogu očekivati. Do kraja tjedna dnevne temperature dosegnut će 15 Celzijevih stupnjeva, a može se ponovno očekivati obilje sunca!

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, do četvrtka jutarnje će temperature i dalje biti ispod ništice te će se kretati oko minus 2 Celzijeva stupnja. No, zato će se dnevne temperaturne vrijednosti kretati između 8 i 10 stupnjeva. Sve to uz mnogo sunca i vjetar istočnog smjera.

Iako je već spomenuto posve dovoljno da vrati smiješak na lice građanima sitim magle i hladnoće, pravo iznenađenje može se očekivati u petak kada bi dnevna temperatura trebala dosegnuti 13 Celzijevih stupnjeva uz južinu koja će pojačavati osjećaj ugode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za vikend će vrijeme više podsjećati na rano proljeće negoli na kasnu jesen. Jutarnje temperature kretat će se oko 6 Celzijevih stupnjeva i sredinom dana živa u termometru trebala bi dosegnuti 15 stupnjeva! Postoji tek mala mogućnost za kišu u subotu tijekom poslijepodneva. Proljepšanje vremena nosi povoljne biometeorološke prilike.

Tekst: I.K.S. (Glas Slavonije)
Foto: Maja Muškić/arhiva SiB.hr

  

   


Izdvojeno

Reci što misliš!