Vijesti / Ostalo

Sve spremno za snijeg - Sigurno do cilja!

Sve spremno za snijeg - Sigurno do cilja!

Čak 250 ljudi i 42 vozila iz Cestinga sudjelovat će ove godine na održavanju cesta u zimskim uvjetima. A cesta je preko tisuću četristo trideset i tri kilometara. No, već od jučer sve je spremno!

Od danas se kreće s prvim stupnjem pripravnosti u zimskom održavanju cesta, a kao i do sada o svim županijskim i lokalnim cestama brigu će voditi osječki Cesting.

Kako bi ove godine održavanje cesta bilo još i bolje Cesting je kupio i tri nova vozila vrijedna više od 3 milijuna kuna, a i sve drugo već je spremno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istaknuli su kako je veliki problem zimi što snijeg u više od 90 posto slučajeva pada noću što uvelike otežava posao, pa se onda dogodi da neki tvrde kako je Cesting snijeg iznenadio.

U Cestingu su jučer predstavljena i vozila koja će se boriti s snijegom, za koji se još uvijek ne zna kada će nam stići, no vjerujemo da za nikoga neće biti preveliko iznenađenje, posebice za vozače koji vrlo često zaborave na zimske gume i lance na njima, te da će cijela zima proći pod ovogodišnjim motom Cestinga – sigurno i do cilja.

{youtube}rEsXjn0KjbM{/youtube}

Tekst i video: STV

   


Izdvojeno

Reci što misliš!