Vijesti / Ostalo

"Naša tvornica proizvoditi će obuću za čitav Bliski istok!"

Tvrtka Bauerfeind iz Antunovca pored Osijeka sklopila je ugovor s jednom od najvećih korporacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

bauerfiend 400Tvrtka Bauerfeind iz Antunovca pored Osijeka sklopila je ugovor s jednom od najvećih korporacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te će tako biti ekskluzivni dobavljač medicinskih pomagala za sve bolnice u emiratima Dubai, Sharjah i Ajman.

Nakon trogodišnjih pregovora, Bauerfeind i Albatha Grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpisali su ugovor o suradnji za područje GCC-a koje uključuje Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate. Nova tvrtka, OTB MPC LLC s početkom 2012. godine preuzima ekskluzivnu opskrbu ortopedskim i drugim medicinskim pomagalima svih bolnica u trima emiratima: Dubaiju, Sharjahu i Ajmanu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Bauerfeindovoj tvornici ortopedske obuće u Antunovcu pored Osijeka tako će se proizvoditi ortopedska obuća za područje GCC-a. Vrijednost ugovora potpisanog između Bauerfeinda i Albatha Grupe iznosi 3 milijuna AED ili više od 4,5 milijuna kuna.

Albatha Grupa je jedna od najvećih korporacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s godišnjim prometom većim od dvije milijarde dolara.

Tim iz Hrvatske obučavat će nove djelatnike

''Ova suradnja produkt je višegodišnjih napora za snažnijim pozicioniranjem tvrtke Bauerfeind na izrazito zahtjevnom bliskoistočnom tržištu. S obzirom da se nalazimo u vremenu krize, moramo biti ponosni na činjenicu da će upravo ovdje u Hrvatskoj proizvoditi visokokvalitetna ortopedska obuća za čitav Arapski poluotok. Ovakav uspjeh još je jedna potvrda kvalitetnog rada Bauerfeindova tima, a veseli i činjenica da će tim Bauerfeinda Hrvatska biti zadužen za edukaciju budućih djelatnika u novoj tvrtci OTB MPC LLC'', rekao je Karl Schmidt, predsjednik Uprave Bauerfeind Adriatic, Middle East i Afrika.

U priopćenju koje je poslano nakon potpisivanja ugovora ističe se kako se u proizvodnji ortopedske obuće i njezinih komponenti u Antunovcu koriste isključivo repromaterijali vrhunske kvalitete iz domaćih izvora, te po potrebi i najkvalitetniji materijali iz inozemstva.

Tekst: Danas.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!