Vijesti / Ostalo

U prometnoj nesreći na autocesti kod Županje poginulo četvero ljudi

U prometnoj nesreći na autocesti kod Županje poginulo četvero ljudi

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas iza ponoći poginule su četiri osobe, a jedna je je osoba ozlijeđena.

"Nesreća se dogodila pola sata nakon ponoći na autocesti Bajakovo-Lipovac u smjeru Zagreba. Nedaleko od odmorišta Bošnjaci došlo je do slijetanja automobila u kojem se nalazilo pet osoba. Svi su državljani Republike Srbije. Četiri osobe su poginule, a suvozač koji je jedini bi vezan sigurnosnim pojasom je lakše ozlijeđen", kazao je za Vijesti.hr glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović naglasivši još jednom važnost korištenja sigurnosnog pojasa.

Naime, u osobnom vozilu marke Škoda Octavia slovenski registraskih oznaka nalazilo se pet osoba, svi državljani Republike Srbije. U jednom trenutku vozač je izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste te udario u zaštinu ogradu uz auto-cestu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među poginulima je i 14-godišnjak.

Naime, od zadobivenih ozljeda smrtno su stradali 42-godišnji vozač, 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak. 28-godišnji suvozač, koji je jedini koristio sigurnosni pojas, lakše je ozlijeđen.

Izvor: Vijesti.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!