Vijesti / Ostalo

Iva Bošnjak: 'Hvala i na odvratnim komentarima. Mogu vam se svima sada nasmijati u lice'

Iva Bošnjak: 'Hvala i na odvratnim komentarima. Mogu vam se svima sada nasmijati u lice'

Slavonka Iva Bošnjak, bivša djevojka Dinamovog igrača Iyayija Atiemwena ponovo se oglasila o slučaju fizičkog zlostavljanja. Kako tvrdi, Nigerijac ju je ozlijedio, a cijeli slučaj prijavila je policiji.

Iva tvrdi da joj je bilo teško prolaziti kroz period u kojem se o njoj puno pisalo, ali tvrdi da neće stati samo na kaznenoj prijavi.

"Podnjela sam kaznenu prijavu 13.3 , ovim putem zahvaljujem svim medijima što su stali uz mene, jer nažalost da nije bilo vašeg pritiska ne bih dobila prilku za kaznenu prijavu, nego samo za privatnu optužnicu kao što su mi gospoda u plavom rekla nakon događaja kojeg sam prijavila. Ali nakon vašeg pritiska promjenili su svoje mišljenje! Ali ne stajem ovdje, uskoro idem i s privatnom tužbom o kojoj će te znati uskoro više", objavila je Iva na svom Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iva Bošnjak svoju priču je ispričala za RTL te u Potrazi, a ubrzo se javila i još jedna djevojka koja je također tvrdila da ju je napastvovao Atiemwen.

VIDEO: Iva Bošnjak pokazala ozljede RTL-ovim kamerama: 'Njega više ne smatram čovjekom. On je običan monstrum'

Ipak, na Instagramu je objavila da ju cijela ta medijska pompa nije slomila, već da ju je samo ojačala.

"Mogu ponosno reći da iz ovoga svega izlazim jača nego ikada! Bilo je tu gomilu odvratnih komentara, uvreda, ali nisam odustala i neću dok istina ne izađe na vidjelo! Hvala svim divnim ljudima koji su bili uz mene u svemu ovome i dali mi veliku podršku.. Ali također hvala ljudima i na odvratnim komentarima jer bez vas ne bih uspjela pregurati ove teške trenutke i izaći iz ovog svega jača nego ikada. Mogu vam se svima sada nasmijati u lice i pljunuti vam u facu, ooo ne niste me uništili ni približno tome samo ste me ojačali", napisala je Iva na svom Instagramu.

Izvor: Vijesti.hr
Foto: Goran Stanzl/Pixsell/Instagram/Iva977

 


Izdvojeno

Reci što misliš!