Vijesti / Ostalo

Pogledajte snimku iz požeškog noćnog kluba u kojem trojica mladića brutalno premlaćuju zaštitara

Pogledajte snimku iz požeškog noćnog kluba u kojem trojica mladića brutalno premlaćuju zaštitara

Jutarnji list objavio je ekskluzivno isječke sa snimki nekoliko nadzornih kamera  iz požeške diskoteke “Platinum”  od 17. siječnja 2017. kada su trojica mladića brutalno istukla zaštitara Ivana Topalovića.

Požeški sudac Damir Ronko u utorak 12. veljače nepravomoćno je osudio Miroslava Odoljevića i Aleksandra Radonića na šest godina, a Niku Matišića na 5 i pol godina zatvora. Snimka je nekoliko puta pregledavana tijekom suđenja, a neke od stranaka nisu je mogle gledati i napustile su sudnicu.

Miroslav Odoljević je inače postao prvak Hrvatske u kick boxingu u nedjelju 10. veljače. I on i ostala dvojica optuženika tvrdili su da nisu krivi. Na ovu nepravomoćnu presudu imaju pravo žalbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kao i svake srijede, te večeri je bio studentski party. Oni su već došli pod utjecajem alkohola, skidali su se do pojasa. U jednom trenutku su otišli i kad su se vratili, jedan je rekao: ‘Što ćeš ti nama iz Broda tu praviti red!’. Nisam očekivao da će me udariti. I ja sam visok 190 cm, imam 115 kg. Ali, kad su počeli pljuštati udarci, pao sam. Znao sam da moram pobjeći i uspio sam otići iza šanka..., ali nastavili su me udarati. Padao sam, dizao se... - ispričao je za Jutarnji Topalović.

Pogledajte snimku s kamere:

SiB.hr/Jutarnji.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!