Vijesti / Ostalo

Kad spretni moleri “potrče”

Kad spretni moleri “potrče”

Na natjecanju koje šestu godinu zaredom organizira udruga „Zanatlija“ iz Čepina spretnost molera mjeri se brzinom manevriranja na molerskim ljestvama.

Natjecanje je održano jučer na stadionu NK Čepin, a usprkos najavljenom dolasku natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Njemačke, Austrije i Mađarske, okupilo se samo osam natjecatelja iz okolice Osijeka i Čepina. Najspretniji je bio Dalibor Saborčić koji je usprkos padu, zahvaljujući kolegijalnosti drugih natjecatelja, dobio još jednu priliku u disciplini „slalom“, gdje je jedinstvenom tehnikom osigurao pobjedu. Drugo mjesto osvojio je najmlađi natjecatelj Dominik Kopecki, a treći je bio Viktor Vanđa. Najbolji su nagrađeni peharima, glavicom autohtonog čepinskog kupusa te litrom ulja iz Tvornice ulja Čepin.

- Natjecatelji su spretnost pokazali u brzom hodanju na 20 metara, hodanju preko prepona te slalomu. Nažalost, ove se godine neki nisu pridržavali dogovora pa nismo imali očekivani odaziv. Ni velika sparina i vrućina nije nam išla naruku pa se okupilo manje gledatelja nego prijašnjih godina, ali usprkos svemu moramo biti zadovoljni - rekao je Franjo Kopecki, organizator natjecanja, najstariji natjecatelj i djed drugoplasiranog i ujedno najmlađeg natjecatelja Dominika Kopeckog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[blockquote]IGRALI DEBELI I MRŠAVI
Nakon brzinskog ogleda na molerskim ljestvama, održana je i sada već tradicionalna nogometna utakmica između debelih i mršavih, a tijesnu pobjedu odnijeli su mršavi rezultatom 4:3. Igrači su tijekom utakmice, na oduševljenje gledatelja, demonstrirali kako treba “raditi” sa sucem ako ne sudi po pravilima. A da sudac može lako pobjeći od batina, dokazao je uhvativši zeca rukama![/blockquote]

Ivan SEKOL (Glas Slavonije)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!