Vijesti / Ostalo

TEMA TJEDNA: Europska unija

TEMA TJEDNA: Europska unija

Hrvatska je na pragu ulaska u Europsku uniju, a u sljedećih nekoliko mjeseci zadnju riječ dati će građani. Stoga je Vlada RH pokrenila promotivne spotove kojima želi uvjeriti svoje građane kako je ulazak Hrvatske u EU jamac za svijetliju budućnost. Istraživanja pokazuju kako bi danas referendum prošao sa 55%. Isto istraživanje pokazuje kako je Slavonija i Baranja euroskeptična regija gdje većina stanovništva ne podržava ulazak u Europsku uniju.

 

Upravo zbog svega navedenog portal SiB.hr odlučio je pokrenuti temu Europske unije u kojoj ćemo čitateljima pokušati predstaviti što nam donosi ulazak u europsku zajednicu, jer je upravo neinformiranost javnosti glavni problem pitanja Europske unije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutra donosimo prvi tekst o tome što dobivamo, a što gubimo ulaskom u Europsku uniju.

Anketa i komentari čitatelja

Poštovani čitatelji želimo čuti i vaše mišljenje pa smo stoga otvorili anketu u kojoj možete odgovoriti na pitanje: "Kako ćete glasati na referenudumu o ulasku u Europsku uniju?" Također vas pozivamo da na forumu i facebooku ostavljate komentare o ovoj temi, jer ćemo neke od njih objaviti i nagraditi.

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!