Vijesti / Ostalo

Razmjena iskustava i potpisivanje sporazuma između savjeta mladih

Razmjena iskustava i potpisivanje sporazuma između savjeta mladih

Predstavnici Savjeta mladih Osječko-baranjske županije održali su zajednički sastanak s članovima Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije na kojem su razgovarali o aktivnostima i radu savjeta, razmijenili iskustva dobre prakse te se dotakli problematike s kojom se svakodnevno susrećemo u društvu. Sudionike sastanka pozdravio je župan Blaženko Boban koji izrazio zadovoljstvo susretom savjeta mladih, te je poželio uspješan rad sudionicima.



Na sastanku je službeno potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije. Također, na sastanku je naglašen problem nedovoljnog osnivanja općinskih savjeta mladih na području obje županije, te se razgovaralo o mogućnostima rješavanja ovoga problema.

“Drago nam je da se mladi s područja cijele Republike Hrvatske umrežavanju te svojim primjerom žele poboljšati društveni život kao i status mladih u našoj zemlji”, rekla je predsjednica Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

Osim zajedničke sjednice, članovi savjeta obišli su neke od gradova i općina unutar Splitsko-dalmatinske županije te se susreli s ostalim lokalnim Savjetima mladih.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!