Vijesti / Ostalo

Ravlićev kulen ponajbolji u Europi

Ravlićev kulen ponajbolji u Europi

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu najveći je takve vrste u ovom dijelu Europe i na njemu redovito izlažu brojne hrvatske tvrtke, shvaćajući važnost jačanja gospodarske suradnje, posebice u području poljoprivrede i prehrambene industrije.

Poljoprivredna mehanizacija, izložba stoke i ocjenjivanje kvalitetnih proizvoda i ove su godine bili okosnica Sajma. U ovom posljednjem, dakle, u kvaliteti proizvoda, i ove se godine, treći puta, istaknula osječka industrija Ravlić!

Njihov slavonski kulen i ove je godine dobio zlato za kvalitetu. Isto je prestižno strukovno priznanje dobila i slavonska kobasica, sve proizvedeno u Mesnoj industriji Ravlić, u kojoj se posebno vesele što nagrade stižu za autohtone proizvode, čija će se kvaliteta i dalje unaprjeđivati te se širiti proizvodni kapaciteti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jakoj konkurenciji najvažnije su titule kvalitete stigle baš u Osijek. Nema sumnje, bit će ih još, jer Ravlić želi novim, velikim investicijama od 7 milijuna Eura povećati proizvodnju kulena, dok se kobasica već širi po trgovačkim centrima širom Hrvatske. Sve kako bi se spremno ušlo u Europsku uniju.

Od prvih sajmovanja u Novom Sadu prije 11 godina, Županijska je komora Osijek dana postala jedan od najvećih partnera toga  Sajma i važan posrednik u brojnim kontaktima gospodarstvenika dviju zemalja.

 

{youtube}gHnhvQlzMks{/youtube}

 

Tekst i video: STV

 


Izdvojeno

Reci što misliš!