Vijesti / Ostalo

Pogledajte cijene novih zajedničkih karata GPP-a i HŽ-a

Pogledajte cijene novih zajedničkih karata GPP-a i HŽ-a

Od 1. rujna 2018. godine u Osječko-baranjskoj županiji uvodi se će zajednička karta HŽ-a i GPP-a.

Zajedničkom kartom bit će omogućen prijevoz vlakom do udaljenosti od 40 km od kolodvora Osijek te tramvajem i autobusom u I. i II. zoni gradskog prijevoza u Osijeku, a mjesečne karte moći će kupiti radnici, studenti, učenici i umirovljenici.

Zone HŽPP-a obuhvaćaju sljedeće kolodvora i stajališta:
1. zona: Osijek, Vodovod, Petrove Gore, Frigis, Višnjevac, Višnjevac IPK, Josipovac, Osijek Dravski most, Darda, Brijest, Antunovac, Čepin, Osijek OLT, Osijek Donji Grad, Standard i Osijek Luka
2. zona: Samatovci, Bizovac, Čeminac, Ernestinovo, Laslovo-Korođ, Vladislavci, Dopsin, Hrastovac Vučki, Sarvaš i Bijelo Brdo
3. zona: Cret, Normanci, Beli Manastir, Markušica-Antin, Gasboš, Ostrovo, Lipovac-Koritna, Dalj i Erdut
4. zona: Koška, Niza, Vinkovci, Vinkovci bolnica, Vrapčana, Viškovci i Đakovo

630b001787a0a8f6a518e6f4e809d1dc.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zone GPP Osijek:
1. zona GPP Osijek
2. zona GPP Osijek

8e144c3edb659896d93edf8016aae603.jpg

Zajednička karta HŽPP – GPP Osijek

Zajednička karta je dvokomponentna mjesečna karta koja se sastoji od pametne kartice GPP-a i pametne kartice HŽPP-a, a vrijedi u vlakovima HŽPP-a na relacijama do 40 km od/do kolodvora Osijek (4 zone) i unutar 1. i 2. zone gradskog prijevoza Osijek uz primjenu jedinstvene cijene za obje zone.

Cijene zajedničkih karata:

cijene zajednickih

Uvođenjem zajedničkih mjesečnih karata putnicima će se omogućiti kupnja karata koje su do 28% jeftinije od dosadašnjih (ovisno o kategoriji putnika) kada su putnici odvojeno kupovali kartu za vlak i kartu za tramvaj i autobus.

Zajedničke mjesečne karte HŽPP – GPP Osijek prodavat će se u kolodvoru Osijek. Dodatnu karticu HŽPP-GPP izrađivat će GPP Osijek, a nadopunjavat će ju HŽPP u kolodvoru Osijek.   

Vozni red HŽPP-a

Na osječkom području vozi 77 vlakova i to na relacijama Osijek - Vinkovci, Osijek - Beli Manastir, Osijek - Strizivojna-Vrpolje (Zagreb), Osijek - Našice (Zagreb) i Osijek - Dalj.

Od 3. rujna HŽPP uvest će dodatnih 7 vlakova:
1 vlak Osijek - Vinkovci
1 vlak Osijek - Beli Manastir
5 vlakova Osijek - Bizovac.

SiB:hr


Izdvojeno

Reci što misliš!