Vijesti / Ostalo

Na Veliku Gospu u Aljmašu s 3.8 promila alkohola u krvi uzrokovao prometnu nesreću

Na Veliku Gospu u Aljmašu s 3.8 promila alkohola u krvi uzrokovao prometnu nesreću

Prilikom nadzora prometa od 14. do 15. kolovoza na području ove policijske uprave policijski su službenici zatekli su dva vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

U utorak, 14. kolovoza u 21,00 sati u se Osijeku dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Počinitelj je imao alkohola u krvi od 1,64 grama po kilogramu (promila) te je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen sukladno članku 137. Prekršajnog zakona.

Na županijskoj cesti broj 4093, između Aljmaša i državne ceste broj 213, 15. kolovoza u 14,45 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je počinitelj imao alkohola u krvi od 3,80 grama po kilogramu (promila). Vozač je uhićen sukladno članku 137. Prekršajnog zakona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U navedenom periodu evidentirana je još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je počinitelj imao alkohola u krvi od 2,03 grama po kilogramu (promila).

Izvor: PU osječko-baranjska

 


Izdvojeno

Reci što misliš!