Vijesti / Ostalo

U noći sa subote na nedjelju policija zaustavila 22 pijana vozača: Rekorder iz Petrijevaca s 2,06 promila

U noći sa subote na nedjelju policija zaustavila 22 pijana vozača: Rekorder iz Petrijevaca s 2,06 promila

Od 20 sati 10. ožujka do 6 sati 11. ožujka na području PU osječko – baranjske provedene su pojačane mjere u prometu. Mjere su bile usmjerene na suzbijanje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Prilikom provođenja akcije evidentirano je ukupno 35 prekršaja, od čega su se 22 prekršaja odnosila na vožnju pod utjecajem alkohola u krvi vozača.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 11. ožujka u jutarnjim satima u Petrijevcima, kada su zaustavili 31-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,06 grama po kilogramu (promila).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U vrijeme provođenja pojačanih mjera na području PP Belišće evidentirana je jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom, u kojoj je počinitelj upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi.

Tijekom provođenja mjera dvije su osobe smještene u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohol), a jedan vozač je uhićen (alkohol). 

U niže navedenoj tablici prikazani su podaci o dobi vozača koji su zatečeni u prekršajima upravljanja vozilom uz prisutnost alkohola u krvi.

 

dob vozača

alkohol

18-24

9

25-30

3

31-40

4

41-50

5

preko 50

1

UKUPNO

22

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!