Vijesti / Ostalo

Vukovarac se kladio za 25 kuna i dobio gotovo 300 tisuća kuna!

Vukovarac se kladio za 25 kuna i dobio gotovo 300 tisuća kuna!

Kladioničar iz Vukovara od jučer bogatiji je za ukupno 290,352.33 kuna! Naime jučer su mu u  poslovnici Germanije sport u Ulici Tina Ujevića 8 isplatili tri vrlo zanimljiva dobitna listića, jedan od 176,850.53 na uloženih pet i drugi od 106,452.07 kuna na uloženih 10 te treći od 7049 kuna na deset uloženih.

Sretni dobitnik nije želio otkriti svoj identitet, ali pristao je ekskluzivno porazgovarati s novinarom Germanijak.hr-a i otkriti kako je ukupno 25 kuna pretvorio u skoro 300 tisuća.

 „Lijep osjećaj, evo malo uživam kao bogataš,“ nasmijao se sretni dobitnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Što ću sa svim tim novcem? Malo ću zakrpati kućni proračun i vjerojatno kupiti novi automobil,“ otkrio je pa prepričao kako je proveo jučerašnji dan.

„Čekao sam zadnji par Eintracht – RB Leipzig, imao sam uplaćeno da će oba dati gol i da će na utakmici minimalno pasti tri gola. Već nakon pola sata mi je prošao taj par jer je na semaforu bilo 2:1 za Eintracht.“

Znači nije bilo suviše nervoze?

„Vraga nije, ha, ha… Tresao sam se kao prut tih pola sata,“ nasmijao se.

Ključan par na svim vikend listićima bio mu je Vječni derbi između Dinama i Hajduka, na dobitnim listićima imao je uplaćeno na pobjedu Hajduka na poluvremenu ili na koncu susreta, a na još dva, na kojima je promašio samo taj par za dobitak od još 150 tisuća kuna, uplatio je na čistu pobjedu Dinama na jednom te na hendikep pobjedu protiv Hajduka na drugom. Zbog pobjede Bilih ostao je bez tog novca, ali zato je na tri dobitna podigao spomenutih preko 290 tisuća kuna.

„Već sam dugo vaš igrač, kladim se kod vas zbog velikih bonusa koje dajete i zbog mogućnosti da naplatim promašaj. Na ova dva dobitna listića dobio sam od vas 82 tisuće kuna samo od bonusa, a na promašenim listićima, na kojima sam promašio Hajduk, dobio sam ukupno tri i pol tisuće kuna za po jedan promašeni par na ta dva listića,“ zaključio je.

listic1

listic1

listic1

SiB.hr/Germanijak.hr
FOTO (Ilustracija): Andreja Thomas/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!