Vijesti / Ostalo

Zaklada Slagalica traži filantropa godine

Zaklada Slagalica traži filantropa godine

Zaklada Slagalica poziva sve organizacije civilnog društva, ali i tvrtke i obrte da se uključe u predlaganje kandidata za dodjelu godišnje Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje koju Zaklada ove godine dodjeljuje po šesti put.



Nagrada se dodjeljuje tvrtkama i/ili obrtima koji su tijekom prošle godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i/ili Vukovarsko-srijemske županije.

U Zakladi Slagalica vjeruju da će biti podržani od strane lokalne zajednice u potrazi za kvalitetnim prijavama te se nadaju da će i ove godine Nagrada Johann Kohlhoffer za filantropa godine otići u prave ruke. Ova inicijativa je pokrenuta 2013. godine kako bi se istaknuli primjeri podrške poslovnog sektora lokalnim zajednicama na području Slavonije i Baranje.

Novi natječaj za Nagradu Johann Kohlhoffer će biti otvoren do kraja veljače 2018. godine, a detaljne informacije su dostupne na mrežnoj stranici Zaklade www.zaklada-slagalica.hr.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!