Vijesti / Ostalo

Svećenik iz Ivanovca kupio Mercedes vrijedan gotovo 400 tisuća kuna

Svećenik iz Ivanovca kupio Mercedes vrijedan gotovo 400 tisuća kuna

Velečasni Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka glavna je priča medija radi kupovine Mercedesa E klase u navodnoj vrijednosti od gotovo 400.000 kuna. 

Upravo iz tog razloga je kontaktiran kako bi mogao objasniti što se točno dogodilo s automobilom. 

"Sve ste vidjeli na tim portalima. Nemam što ni dodati, ni oduzeti, a to što oni vole puno nadodati to ćemo riješiti na sudu. Nisam ni njima ništa posebno govorio, pa napišu cijelu priču. Ne bih uopće o tome govorio. Da ste me pitali o nekim humanitarnim akcijama u župi i onome što župnik radi za župljane mogli bismo jako puno pričati. Samo što se o tome ne voli pisati, jer to nije vijest. Sve ste vidjeli na portalima, ne bih ništa pričao. Možete doći kod mene i uvjeriti se na licu mjesta. Ne bih o tome ništa razgovarao. Laku noć!" rekao je za Jutarnji list.

zupnik andrija vrbanic1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije šest godina u noći Božića župniku je ukraden Mercedes kojeg je tad vozio. Tada 32-godišnji muškarac provalio mu je u ured i ukrao automobil s kojim se kasnije slupao, a pri čemu se prevrnuo automobili i tako ga ostavio. Nasreću, policija ga je brzo pronašla, a radilo se o znancu po raznim kaznenim djelima imovinskog karaktera, piše Jutarnji.

SiB.hr
FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!