Vijesti / Ostalo

Ruši se Hotel Termia u Bizovačkim toplicama i gradi novi hotel s 4 zvjezdice

Ruši se Hotel Termia u Bizovačkim toplicama i gradi novi hotel s 4 zvjezdice

Kompleks Bizovačkih toplica, jedna od neobičnijih građevina u ovom dijelu Hrvatske, bit će srušena do temelja i na njenom mjestu izgradit će se novi kompleks.

- Na rušenje starog kompleksa hotela Termia odlučili smo se nakon opsežnih analiza i konzultacija s našim Odjelom investicija i arhitektima. Detaljne usporedbe troškova adaptacije postojećeg objekta, kao i one rušenja i gradnje novog, pokazale su da je druga opcija prihvatljivija. Naime, adaptacija postojećeg objekta u kojem omjer smještajnog dijela i zajedničkih prostora više ne udovoljava zahtjevima tržišta, ni u smislu iskoristivosti, ni komfora nije isplativa, pojasnio je za Glas Slavonije vlasnik Bizovačkih toplica Jako Andabak.

Istovremeno se i završava projekt novog hotela koji će imati 160 smještajnih jedinica, dva restorana i wellness centar, te će, prema kategorizaciji - udovoljavati svim uvjetima hotela s 4 zvjezdice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rušenje postojećeg kompleksa hotela treba započeti do kraja ove godine. Vrijednost ovog projekta je oko deset milijuna eura, čime se ulazi u posljednju fazu uređenja kompleksa Bizovačkih toplica.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!