Vijesti / Ostalo

U Vukovaru otvorena nova gradska tržnica

U Vukovaru otvorena nova gradska tržnica

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, kao izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske, svečano je otvorila novu gradsku tržnicu Vukovar na Olajnici.

Izgradnja gradske tržnice Vukovar sufinancirana je EU sredstvima u sklopu Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Izgradnjom nove gradske tržnice u naselju Olajnica u Vukovaru, Vukovar je dobio središnje mjesto za trženje lokalnih proizvoda i time će se povećati dostupnost kvalitetne ponude građanima te doprinijeti jačanju poduzetništva i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća. Nova gradska tržnica površine 3.400 četvornih metara opremljena je svim poslovnim, logističkim, trgovačkim, društvenim i ugostiteljskim sadržajima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POGLEDAJTE I: Vukovar postao veliko gradilište: 'Bez obzira što se gradi puno ljudi i dalje odlazi'

Uz ministricu Žalac, na svečanosti otvaranja Tržnice sudjelovao jegradonačelnik Vukovara Ivan Penava i predsjednik Gradskoga vijeća, Tomislav Šota.

Ministrica Žalac i gradonačelnik Penava umjesto uobičajenog rezanja vrpce odlučili su kupiti svatko po tri kilograma jabuka na novoj tržnici.

Tekst: Radio Osijek
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!