Vijesti / Ostalo

Višnjevčanin i Nijemac švercali lijekove za seksualnu potenciju

Višnjevčanin i Nijemac švercali lijekove za seksualnu potenciju

Vukovarsko-srijemska policija zaplijenila je kod Vinkovaca ukupno 28.617 komada različitih medicinskih preparata za liječenje erektilne disfunkcije, koji su proizvedeni izvan EU-a te nemaju odobrenje za distribuciju hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode, a to je dosad najveća zapljena takvih preparata u Hrvatskoj.

Operativnim radom na terenu, a prilikom zaustavljanja u prometu osobnih vozila osječkih i njemačkih registarskih oznaka u blizini Vinkovaca, policijski službenici su pronašli veću količinu preparata čiji je promet zakonom zabranjen ili ograničen.

Radi se o preparatima za koje Agencija za lijekove i medicinske proizvode „HALMED“ nije izdala odobrenje za distribuciju. Vozači osobnih vozila su hrvatski državljani, 59-godišnjak iz Višnjevca i 56-godišnjak, s boravištem u Njemačkoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kriminalističko istraživanje je obuhvatilo i pretragu doma i drugih prostorija u kojima boravi 59-godišnjak na području Grada Osijeka.

Po okončanju kriminalističkog istraživanja 59-godišnjak i 56-godišnjak bit će predani u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!