Vijesti / Ostalo

U Slavonskom Brodu otvoren McDonald's!

U Slavonskom Brodu otvoren McDonald's!

Građani Slavonskog Broda napokon su dočekali svoj prvi McDonald’s koji je otvoren ovog petka na Trgu hrvatskog proljeća.

Brojni posjetitelji strpljivo su čekali u redu da naruče svoj omiljeni proizvod, nakon što su danima željno ispitivali kad će se napokon otvoriti McDonald’sova vrata.

Omiljeni slasni burgeri i hrskavi krumpirići i za goste u Slavonskom Brodu pripremaju se tek nakon što naruče hranu što omogućuju najmodernije tehnologije koje McDonald’s predstavlja u sklopu koncepta Made For You.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na raspolaganju su im samoposlužni kiosci na kojima sami biraju iz bogate ponude ukusnih zalogaja, a zatim na ekranu prate broj narudžbe. Hranu, koja je pripremljena baš za njih, preuzimaju na posebnom pultu.

mcdonalds brod1

Slavonski Brod dvanaesti je grad u kojem McDonald’s otvara svoja vrata, a ujedno je i 29. restoran u Hrvatskoj te ima 250 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi pa može primiti brojne obitelji na ugodna druženja. Najmlađe posjetitelje razveselit će proslave rođendana u sklopu posebno odijeljenog prostora za djecu, dok ih ispred restorana čeka i tobogan. Ljubitelji kave i kolača uživat će pak u ponudi McCaféa.

„Drago nam je što su i građani Slavonskog Broda postali dio velike McDonald’s obitelji. Posljednjih smo nekoliko mjeseci dobivali puno upita vezanih uz otvorenje McDonald’sa u Slavonskom Brodu i to nas sve jako veseli jer smo uvjereni da će naš restoran biti mjesto sretnih okupljanja i uživanja u ukusnim i kvalitetnim proizvodima prilagođenima svačijem ukusu.“, istaknuo je na otvorenju direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček.

mcdonalds brod1

Na otvorenju u Slavonskom Brodu prisustvovali su i predstavnici grada predvođeni gradonačelnikom Mirkom Dusparom koji su od početka pružili veliku potporu otvorenju restorana. Posebni gosti na otvorenju bili su predstavnici Udruge Slap koji su predstavnicima McDonald’sa zahvalili na donaciji i podršci lokalnoj zajednici.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!