Vijesti / Ostalo

Antunovčani i njihovi prijatelji pokazali humanost na djelu podrškom akciji 'Nika želi živjeti'

Antunovčani i njihovi prijatelji pokazali humanost na djelu podrškom akciji 'Nika želi živjeti'

Treću godinu zaredom u organizaciji Nogometnih veterana NK Vitez 92 održana je humanitarna akcija Dan dobrote, prijateljstva i pjesme kojom su Anutnovčani, njihovi gosti i prijatelji prikupljali sredstva za liječenje teško oboljele djevočice Nike iz Babine Grede te za potrebe Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark u Osijeku.

Sve je počelo poslijepodne nogometnim turnirom, a u večernjima satima gotovo šest tisuća posjetitelja pjevalo je na koncertu Mate Bulića. Sve to za ulaznicu od simboličnih 20 kuna.

- U protekle dvije godine prikupljeno je 90 tisuća kuna u svrhu pomaganja potrebitima a sigurno da ćemo i danas pokazati koliko srce imaju Antunovčani i Slavonci, rekao je Davor Tubanjski, načelnik Općine.

- Ovakve humantirne akcija nastavit će se i ubuduće jer nažalost uvijek imamo slučajeve poput male Nike kojoj je neophodna finacijska pomoć kako bi dobila svoju bitku za život i pobjedila zloćudni tumor. Izuzetno mi je drago što se okupio ovoliki broj ljudi koji su odlučili pokazati humanost na djelu, rekao je župan Ivan Anušić.

Izvor: obz.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!