Vijesti / Ostalo

Krali, razbijali i pucali po Slavonskom Brodu pa ih došla uhititi Specijalna policija iz Osijeka

Krali, razbijali i pucali po Slavonskom Brodu pa ih došla uhititi Specijalna policija iz Osijeka

Sinoć oko 22.40 sati u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava o krađi na prostoru benzinske postaje u Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu. Naime, nepoznati muškarac je u osobni automobil marke Opel natočio više desetaka litara goriva, s prodajnih polica otuđio cigarete i razna pića te se udaljio, piše u priopćenju PU brodsko-posavske.

Oko 23.50 sata u Policijskoj postaji Nova Gradiška, također je zaprimljena dojava o razbijanju inventara ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški te oštećivanju izloga vozilom. Nakon toga, iza ponoći zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Ulici Sv. Vida prema dvorištu obiteljske kuće, u kojoj je oštećen osobni automobil marke Smart, vlasništvo 41-godišnjaka.

bord akcija policija 1

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se radi o 32-godišnjaku, kojeg su, u Ulici baruna Trenka u Novoj Gradiški, pronašli policijski službenici Specijalne jedinice policije Osijek. Nakon pregovaranja i pozivanja megafonom da se predaju, 32-godišnjak i njegov 26-godišnji prijatelj pokušali su pobjeći na stražnji izlaz kuće, gdje su ih dočekala dva taktička tima specijalne policije te svladala uporabom tjelesne snage i uhitila. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovih događaja.  

bord akcija policija 4

bord akcija policija 1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!