Vijesti / Ostalo

Norijada: Vrijeme kao stvoreno za kupanje u fontani!

Norijada: Vrijeme kao stvoreno za kupanje u fontani!

Iznimno bitan faktor, polazni rekli bismo, za uspješnu norijadu su vremenske prilike. Sutra sve maturante očekuju temperature i do 30 stupnjeva. Rekli bismo kao stvoreno za kupanje u fontani uz naravno nužan oprez. Vjetra gotovo uopće neće biti, a iako neće biti u potpunosti vedro pripazite sa izlaganjem suncu.

Posljedice mogu biti opasne opekotine pa svakako kombinirajte hladovinu i zaštitna sredstva. Poseban oprez savjetujemo onima koji će konzumirati alkohol. Alkohol i sunce u suradnji dodatno izazivaju zdravstvene probleme kao što je mučnina i povraćanje, a vjerujemo kako se nitko ne želi ne sjećati zadnjega dana školovanja.

Pogledajte: Belfast food u Osijeku za maturante

Pogledajte: Quadrilla 2011. - fotogalerija probe

Pogledajte: Norijada Đakovo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako će cijeli dan obilježiti visoke temperature, večernje i noćne će se spustiti na 14-15 stupnjeva. Vjerujemo dovoljno ugodno za dobar provod u koncerte ili druženje sa svojim tada već bivšim školskim kolegama.

Što god radili i gdje god bili, pripazite, kako na sebe tako i na one oko sebe i budite umjereni u svemu, pa čak i u alkoholu.

Svim maturantima čestitamo na završetku njihovoga školovanja i želimo uspješan nastavak njihovoga života, bilo da će nastaviti školovanje ili se prijaviti u najveću tvrtku u državi.

Napominjemo kako su već za vikend mogući pljuskovi, a kako je za subotu najavljen smak svijeta svakako iskoristite sutrašnji dan za dobru zabavu.

Tekst: T.M i Ž.V./SiB.hr

  



Izdvojeno

Reci što misliš!