Vijesti / Ostalo

Mladi Sikirevaca i Jaruga ukrasili svoja sela

Mladi Sikirevaca i Jaruga ukrasili svoja sela

"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može." Potaknuti pomanjkanjem aktivnosti i događanja u općini, mladi općine Sikirevci odlučili su pokrenuti svoja dva sela, Sikirevce i Jaruge. Udružeći svoje snage, volju i znanja u veljači ove godine osnovali su udrugu "Mladi Sikirevaca i Jaruga", skraćenog naziva Misija.

Neki od ciljeva udruge su: Unaprjeđenje međusobne komunikacije mladih, poticanje mladih na razvoj pozitivnih i konstruktivnih projekata u njihovoj sredini; motiviranje mladih raznih profila i porijekla na ostvarivanje vlastitog potencijala, promicanje interesa i aktivnosti mladih i drugi.

Prvi projekt udruge je bio Uskršnje ukrašavanje 3 lokacije unutar spomenuta dva sela na koje su postavljeni zečevi od rolo bala, jaja i leptiri. Realizaciju projekta možete pogledati na priloženim fotografijama.

Ovu i buduće aktivnosti možete pratiti na facebook stranici https://www.facebook.com/udrugamisija/. Ovime putem pozivaju sve da ih podrže, kao mladu udrugu spremnu za djelovanje za rast i razvoj lokalne zajednice.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!