Vijesti / Ostalo

Hrvatski navijači još jednom zajedno za Vukovar

Hrvatski navijači još jednom zajedno za Vukovar

Predstavnici svih navijačkih grupa iz Hrvatske, ali i Hercegovine, okupili su se danas u Vukovaru u skoplu projekta  „Zajedno iz Vukovara za Hrvatsku".

Nositelj projekta je Savjet za branitelje grada Vukovara, a cilj projekta je iskazivanje zajedništva hrvatskih navijačkih skupina za vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva.

- Vukovar je 1991. godine branila cijela Hrvatska. Nikada nije bilo većega zajedništva nego li onoga koje smo pokazali 1991. godine. Okupili smo sve navijačke skupine kako bismo na takav način najavili početak obnove vodotornja, objasnio je predsjednik Savjeta za branitelja grada Vukovara Tomislav Josić ističući kako su se svi rado odazvali pozivu te kako nema nikakvih tenzija među navijačima jer su se našli s istim ciljem i porukom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Navijači su došli u Grad Heroj kako bi se dostojanstveno poklonili svim žrtvama koje su dale život za sve nas i našu budućnost. Kada je u pitanju Vukovar, svi se vrlo brzo usuglasimo, naglasio je Josić.

Navijači su prvo odali počast na Ovčari i položili vijenac na Memorijalnome groblju te nakon toga odali počast kod Križa svim žrtvama za slobodnu Hrvatsku. Za kraj je uslijedila i spektakularna bakljada na vodotornju, koju možete pogledati u videima:

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!