Vijesti / Ostalo

Od četvrtka normalizacija prometa kod Petrijevaca

Od četvrtka normalizacija prometa kod Petrijevaca

Na gradilištu nadvožnjaka državne ceste D34 kod Petrijevaca koji vodi preko buduće autoceste (Koridora 5c) posljednjih dana se užurbano radi jer – sutra, 15. ožujka, istječe rok za njeno puštanje u promet.

Kako bi se uvjerio u stanje radova, župan dr. sc. Vladimir Šišljagić jučer je obišao gradilište, a tom prigodom predstavnici podizvođača radova, tvrtke Osijek Koteks, najavili su otvaranje ceste za prometovanje u četvrtak, 16. ožujka od 12.00 sati. Naime, u tijeku su zaista završni radovi na nadvožnjaku poput uređenje bankina i pokosa rampi, uređenje ograda i ostale opreme, pa će obećani rok ovoga puta biti ispoštovan.

- Vjerujem da će se najava o otvaranju ceste u četvrtak ispuniti te da će se odmah pristupiti kompletnoj rekonstrukciji ceste kroz Mlinsku i Kolodvorsku ulicu u Petrijevcima koja su služile kao obilazni pravac. Ukoliko to ne učini izvođač radova, Županijska uprava za ceste će obaviti te radove i potom tražiti naknadu sudskim putem. No, nadamo se da za to neće biti potrebe jer vjerujem da će izvođač radova ispuniti ugovorne obveze – rekao je župan Šišljagić.

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!