Vijesti / Ostalo

Seksualne navike Hrvata: Najčešće se seksaju Slavonci

Seksualne navike Hrvata: Najčešće se seksaju Slavonci

Hrvati se seksaju 134 puta godišnje, što bi otprilike bilo svaki drugi do treći dan. Za ovaj prosjek najviše su zaslužni Slavonci i Slavonke - seksaju se najčešće. Rezultati su to istraživanja koje je proveo 24sata.

Sekusalna pomagala najviše vole Istrijani i otočani s Kvarnera, dok seksi rublje najviše kupuju Dalmatinke. U Dalmaciji popularne su i španjolske mušice, kao seksualni stimulans.

I Slavonci rado naručuju mušice. Žene nerijetko naruče i pokoje gaćice s penisom, a fetiš muškaraca iz Slavonije ipak su lutke za napuhivanje i lisice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najmanje brinu za seksualna pomagala, ali i seksualnu zaštitu, u Lici. Za razliku od Ličana, kondomima su vjerni Međimurci, Zagorci i Podravci.

Slavonci, Baranjci i stanovnici Srijema počinju se seksati nešto prije 18. godine, otprilike kad i svi Hrvati u prosjeku.

Dvije ili više partnerica na godinu ima 39,6 posto muškaraca iz tog dijela Hrvatske, dok tek 13,2 posto žena ima više od jednog partnera u istom periodu.

Kondome koristi otprilike podjednako muškaraca i žena, oko 40 posto.

Seks za jednu noć, pokazalo je Durexovo istraživanje, iskušalo je 50 posto Hrvata. Njih 49 posto probalo je analni seks, a većina ih je za isti koristila lubrikante.

Opširnije pogledajte na stranicama 24sata.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!