Vijesti / Ostalo

SALORI 2011: Ribiči i lovci od petka na Pampasu

SALORI 2011: Ribiči i lovci od petka na Pampasu

Još je četiri dana preostalo do otvaranja najvećeg regionalnog sajma lova, ribolova i kontinentalnog turizma, osmog po redu osječkog Salorija.

Od 15. do 17. travnja na sajamskom prostoru Pampas nastupiti će više od 100 izlagača iz Hrvatske i okolnih zemalja, a uz promocije, stručne skupove i natjecanja bit će prikazana i gastronomska i turistička ponuda istočne Hrvatske.

Najavljeno je i kako će lovački i ribolovni savezi na ovom SALORI-ju imati najatraktivnije štandove dosad, uz brojne zanimljivosti za najmlađe. Bit će tu i streljačkih i ribolovnih natjecanja, kao i ono u kuhanju čobanca. Za zadnji dan sajma najavljena je i šesta specijalna izložba lovačkih pasmina pasa. Uz izlaganje lovačke, ribolovne i sportske opreme, trofeja, lovačkih i ribolovnih društava, nautičke opreme, opreme za kampiranje, i brojnih drugih zanimljivosti, velika važnost ove godine pridodana je i prikazu turističkih bogatstava i potencijala Osječko-baranjske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni pokrovitelji sajma su i Osječko-baranjska županija i Grad Osijek. Naglašeno je kako je upravo SALORI jedan od najvažnijih načina za promociju kontinentalnog turizma istoka Hrvatske.

U organizaciju ovogodišnjeg sajma uključili su se županijski lovački i športsko-ribolovni savezi, Turistička zajednica, Kinološko društvo Osijek te streljačko društvo GSD Osijek 1784.

Otvorenje osmog Salorija je ovoga petka u 11:00 sati, a ulaz je besplatan.

VIDEO:
{youtube}WFnfPcXekWQ{/youtube}

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!