Vijesti / Ostalo

Vremenska prognoza: Snijeg, snijeg i samo snijeg…

Vremenska prognoza: Snijeg, snijeg i samo snijeg…

Pročitavši naslov mnogi od vas vjerovatno su rekli: "Zar opet snijeg?". Srećom snijega više neće biti jer nas kroz narednih nekoliko dana  sunčano i sve toplije vrijeme. Temperature će se penjati čak do 15 C, a mnogi će s veseljem prihvatiti činjenicu kako kroz narednih nekoliko dana više neće ni biti jutarnjih mrazova, čak će i hladan sjeverac zamjeniti lagani vjetar južnih smjerova. U takvim uvjetima nas očekuje proljeće u punom smislu tih riječi.

Stoga svi oni koji ste priželjkivali sunčano i toplije vrijeme doći ćete na svoje, jer u idućih pet do šest dana ne očekujemo nikakve oborine i niske temperature, već samo sunce i proljetno vrijeme!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provedite to vrijeme kvalitetno na zraku. Šetajte, rolajte, popijte kavicu na nekoj od terasa koje će se sigurno otvoriti već ovih dana, posjetite neki od sportskih događanja i prije svega dišite život punim plućima.

Naravno uz lijepo vrijeme idu i neke druge aktivnosti na otvorenome. Kako pripremiti dobar roštilj pogledajte OVDJE. Roštilj bez piva nije roštilj, a mi preporučamo ladno Osječko.

eOohT.jpg

Tekst: Ž.V./SiB.hr

Foto: Arhiva SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!