Vijesti / Ostalo

Video: HDSSB protiv HDZ-a, Laburisti protiv Vlade RH

Video: HDSSB protiv HDZ-a, Laburisti protiv Vlade RH

HDSSB ŽESTKO PROTIV HDZ-A

S onima koji su izdali hrvatske građane i obezvrijedili dostojanstvo hrvatskih branitelja, kompromisa nema, ni jučer, ni danas niti će ga biti sutra – kazao je predsjednik HDSSB-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Želim jasno naglasiti, da ne postoji ni minimumu mogućnosti suradnje, niti bilo kakve javne, tihe, nejavne koalicije sa zločinačkom organizacijom koju personificira HDZ. Poslije svega što je HDZ učinio i čini hrvatskoj državi, hrvatskom narodu, naposlijetku i samom HDSSB-u, čovjek bi morao biti prilično poremećene svijesti i uma da bi samo pomislio ma suradnju sa strankom koja je opljačka,a pokrala Hrvatsku, rasprodala nacionalne vrijednosti, ogrezla u kriminal i korupciju, uništila hrvatsko gospodarstvo, dovela državu pred bankrot, kriminalizirala Domovinski rat i dopustila progon hrvatskih branitelja - rekao je Šišljagić.

Još otvoreniji i žešći bio je saborski zastupnik Dinko Burić.
- Jadranka Kosor i Vladimir Šeks nastavljaju sa pisanjem i pjevanjem sotonskih stihova, hrvatskom narodu koje je započeo pjevati njihov donedavni neprikosloveni voljeni vođa Ivo Sanader. Sa vragom se tikve ne sade, jer tko tako čini, o glavu mu se razbijaju. Podle igre koje Vladimir Šeks igra u ovom igrokazu, ipak su toliko prozirne da su već znak njegove psihičke nestabilnosti. Nedostatka lucidnosti, pa rekao bih i olujne panike koja hara njegovim još uvijek sačuvanim moždanim putevima. Od Vladimira Šeksa smo ipak očekivali više.

{youtube}LuO-4uIVCMY{/youtube}

HRVATSKI LABURISTI POTPISIMA PROTIV VLADE RH

"Temeljem mojih prava zajamčenih Ustavom Republike Hrvatske, svojom voljom i bez ikakvih pritisaka ZAHTIJEVAM da podnesete ostavku, jer ste u sedam godina vladanja Hrvatsku doveli do bankrota, radnike pretvorili u roblje, nezaposlene učinili očajnima, umirovljenike pretvorili u sirotinju i sve nas odveli u dužničko ropstvo." Piše to na ovim zahtjevima Hrvatskih laburista koji su pokrenuli dosad najveću akciju kojom svim građanima daju mogućnost izraziti nezadovoljstvo stanjem u državi.

Već u prvoj minuti nakon postavljanja štanda na Trgu Ante Starčevića, građani su se počeli zaustavljati i potpisivati zahtjeve za ostavkom aktualne hrvatske Vlade. Organizatori akcije iz hrvatske laburističke stranke nisu pokolebani niti temperaturom zraka u minusu i najavljuju kako će akcija trajati dulje vrijeme.

Sama akcija provodi se u svim gradovima županije, osim Osijeka i u  Našicama, Donjem Miholjcu, Belišću, a u petak i subotu kreće i u Đakovu te Belom Manastiru. Potpisane zahtjeve, građani ubacuju u kutiju na štandu, a Hrvatski laburisti potom kutije namjeravaju uručiti ministrima i premijerki Kosor.

{youtube}3Si_-DnOgd0{/youtube}

Tekst i video: www.stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!