Vijesti / Osijek

VIDEO: Vrdoljak državnu politiku u 2010. ocjenio sramotnom

VIDEO: Vrdoljak državnu politiku u 2010. ocjenio sramotnom

Pred sam kraj 2010. svoju ocjenu godine dali su i u osječkom HNS-u. U toj stranci zadovoljni su radom u koaliciji na razini grada Osijeka te u Osječko-baranjskoj županiji, no opću situaciju u Hrvatskoj ocijenili su sramotnom.

HNS je u Osijeku značajan politički čimbenik te je utvrdio poziciju lijevog centra u gradu, što su pokazali i rezultati izbora za mjesne odbore i gradske četvrti na kojima smo se približili SDP-u, kažu u HNS-u. No, istovremeno, naglasio je zamjenik gradonačelnika Osijeka i predsjednik središnjeg odbora HNS-a Ivan Vrdoljak stanje u Hrvatskoj u 2010. bila je neviđena sramota.
Vrdoljak se osvrnuo i na opću krizu morala u državi rekavši kako se premijerka Kosor danas hvali da se uhićuju svi od doktora koji je primio mito od 1200 kuna pa do Ive Sanadera dok istovremeno ispadi Zdravka Mamića prolaze nekažnjeno.
U HNS-u su ocijenili i kako će nakon parlamentarnih izbora iduće godine doći do promjena te kako će HNS parcipirati u vlasti i na državnoj i na gradskoj razini. Do sada ni jedna stranka nije bila u takvoj poziciji, a HNS će biti poveznica između grada i države te će pomoći razvoju ovog dijela Hrvatske, kažu u toj stranci.

{youtube}ctyOXg6aHT0{/youtube}

Tekst: stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!