VIDEO: Gordan Matković pristupio HDSSB-u

VIDEO: Gordan Matković pristupio HDSSB-u

Gordan Matković, te oko 40 članova njegove Nove osječke priče pristupilo je danas stranci Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje. U posljednje vrijeme osječki kuloari sve su glasnije šuškali o ovoj mogućnosti, a danas su se nagađanja pokazala točnima.

" Došlo je vrijeme da svoje vlastite ambicije stavimo u stranu, a da u prvi plan stavimo rad za dobrobit naše Slavonije i Baranje. NOP i HDSSB imaju gotovo istovjetne programe, pa nema razloga da se razbijamo na više dijelova" - istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Gordan Matković.
Predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić pohvalio je dosadašnju suradnju HDSSB-a sa Gordanom Matkovićem i njegovim suradnicima, te im čestitao na dolasku u HDSSB.
Na novinarski upit kako je do prije tri tjedna tvrdio da nastavlja priču bez strančarenja, a sada ulazi u političku stranku, Gordan Matković je odgovorio  kako su i mjesni izbori  pokazali da se glasovi bespotrebno rasipaju između opcija koje imaju gotovo identičan program. "Odlučio sam da je došlo vrijeme ujedinjenja oko ideje boljeg života Slavonije i Baranje što su članovi NOP jednoglasno prihvatili" - rekao je Matković.
Dodajmo kako je od 10 vijećnika NOP u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini HDSSB-u pristupilo njih 6 dok će ostali ostati nezavisni uz podršku HDSSB-u.

VIDEO:


Tekst: SiB.hr
Foto: hdssb.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Subota

Nedjelja

Ponedjeljak