Vijesti / Osijek

Ugostitelji se udružili kako bi pomogli Biljani

Ugostitelji se udružili kako bi pomogli Biljani

Vlasnici i voditelji svih noćnih klubova u Osijeku udružili su se i odlučili pomoći Biljani!

Vlasnici i voditelji svih noćnih klubova u Osijeku udružili su se i odlučili pomoći Biljani! Tako će ove subote većina klubova naplaćivati ulaz u iznosu od 10 kn, dok će neki klubovi na ulazu držati kutiju za donacije. Sav prikupljen novac biti će uplaćen za operaciju Biljane Smolčić.

b61923b5b44a36e8e4952115a1f83f08.jpg

Biljana je prije dvije godine oboljela od tumora na mozgu, a nakon tri teške operacije njeno stanje je i dalje jako loše. Svakodnevne glavobolje, oštećen vid na lijevo oko te spušten desni kapak ostavit će na dragu Biljanu dugotrajne posljedice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]VIDEO: Pružimo pomoć Biljani![/span]

Dobila je priliku otići u Njemačku na operaciju, ali cijena operacije iznosi 30.000 eura. Nakon raznih humanitarnih događaja tijekom nekoliko mjeseci prikupljeno je 15.000 eura. Nadali smo se da će liječnici potpisati te da će sve ići preko HZZO-a, ali nažalost jedan liječnik nije potpisao. Termin operacije je 31.10.2012., a to znači da se u vrlo malo vremena treba prikupiti još 15.000 eura.

Ova vijest probudila je humanost Osječkih ugostitelja te su se odlučili udružiti. Klubovi će naplatom ulaza probati skupiti što je više novaca kako bi pomogli Biljani (NAPOMENA: Svaki klub će zasebno vršiti naplatu ulaza, te neće biti moguće s istom ulaznicom ući u više klubova).

Jedan od ugostitelja otkrio nam je da su svi ugostitelji pristali pomoći Biljani: "Obavili smo nekoliko poziva i složili se da ćemo svi (osim Tufne) pomoći Biljani. Nitko od nas nije previše razmišljao, većina nas ima djecu i sve bi dali da njih. Nadamo se da ćemo poslužiti kao primjer ostalim organizacijama i tvrtkama"

Ove subote (20.10.) ulaz u klubove naplaćivati će se simboličnih 10 kn, a svi oni koji žele donirati više moći će to učiniti u za to predviđene kutije ili na žiroračun: 2340009-3103713338 (Privredna banka Zagreb Poslovnica Beli Manastir). Također, traže se volonteri za pomoć pri prikupljanju novca, a ukoliko ste zainteresirani javite se u neki od osječkih noćnih klubova ili u inbox naše facebook stranice. Plakate i ulaznice će besplatno izraditi tvrtka Invito d.o.o.

Izađimo u subotu i pomozimo Biljani da dobije toliko potrebnu operaciju! 

[blockquote]Kohorta će se također uključiti, na sutrašnjoj utakmici reprezentacije biti će postavljena kutija za prikupljanje prihoda.[/blockquote]

Pridružite se i službenom facebook događaju.

Tekst: K.K./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!