Vijesti / Osijek

VIDEO: 1. Obiteljski sajam

VIDEO: 1. Obiteljski sajam

U dvorani Zrinjevac danas i sutra održava se prvi osječki Obiteljski sajam, koji će okupiti 50 sudionika i 30 izlagača, najviše njih s područja grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Sajam se održava pod generalnim pokroviteljstvom Hrvatske pošte. “Odlučili smo se za organizaciju i pokroviteljstvo sajma, kako bi Osijek dobio takvu manifestaciju po uzoru na druge velike hrvatske i europske gradove. Hrvatska je pošta s 11 tisuća radnika jedna velika obitelj, stoga je za nas Obiteljski sajam velika i važna manifestacija, za koju se nadamo da će postati tradicionalna. HP poziva Osječane i Osječanke da se sjete svojih članova obitelji te da se pišući im blagdanske čestitke vrate starom običaju čestitanja Božića i Nove godine uz našu pomoć. U tu će svrhu u sklopu sajma biti postavljen kutak za čestitke, gdje će posjetitelji dobivati prazne čestitke, moći ih oslikati i potom besplatno poslati svojim najmilijima.
Želimo da se zaboravljene vrijednosti vrate među naše građane, da se odviknemo SMS i e-mail čestitki”, rekao je Josip Salapić, potpredsjednik Hrvatske pošte za Osječko-baranjsku županiju, dodavši kako posjetitelje sajma očekuje bogat zabavni program. Tako se danas, nakon svečanog otvorenja, koje je planirano za 10.30 sati, mogu očekivati nastupi mališana iz osječkog Dječjeg vrtića "Mali princ" i DV-a "Maza" iz Valpova, "Zumbića", plesnog kluba "Havana", tamburaškog sastava "Pajo Kolarić", KUD-a Ladimirevci...
Ulaz na sajam je besplatan, a posjetitelji će kupnjom balona moći podržati rad zaklade "Milo moje".

Kreativne radionice
U sklopu obiteljskog sajma oba će dana za najmlađe biti organizirane zanimljive radionice. Danas od 10.30 do 12 sati i od 17 do 20 sati održava se likovna i kreativna radionica Društva "Naša djeca", od 12.30 do 13.30 sati udruge "Proximus", koja izrađuje svijeće, od 13 do 14.30 sati izrada je torbica s dizajnericom Sandrom Ajhner, a od 16.30 do 18 sati radionica Dječjeg foruma Društva "Naša djeca".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO:
{youtube}Tvx3T__3TvY{/youtube}



TEKST: I.Kukić Solar


Izdvojeno

Reci što misliš!