Vijesti / Osijek

Pauk odveze auto za samo 150 sekundi

Pauk odveze auto za samo 150 sekundi

Tvrtka Pauk Osijek ima pune ruke posla, a najčešće u prijepodnevnim satima. Neoprezni vozači koji nepropisno parkiraju morat će biti puno oprezniji. Pogledajte koliko su brzi djelatnici Pauk službe...

Tvrtka Pauk Osijek ima pune ruke posla, a njihov kamion za premještanje vozila dnevno preveze između 12 i 15 vozila u dvorište tvrtke u Gundulićevoj ulici. Kako piše Glas Slavonije, najčešće je posjećeno područje oko Kliničkog bolničkog centra, a posebno je problematičan prilaz na Traumatologiju.

6d3d26793279f81c8c77d3164f7bee39.jpg

Neoprez vozača s nepropisno parkiranim vozilima najčešće se javlja u prijepodnevnim i ranim popodnevnim satima, no kako vrijeme odmiče i gužve je sve manje, manje je i takvih prekršaja.

- Taj dio je pod posebnim nadzorom jer riječ je o cestici kojom prolaze široka vozila s pacijentima kojima je nerijetko potrebna hitna medicinska intervencija. Ali ima nas po cijelom gradu, nekada je Županijska najfrekventnija zbog parkiranja na mjestima rezerviranim za taksi ili vozila na tramvajskim tračnicama, nekada smo najčešće u Šamačkoj, ponekad je to Vijenac Murse, ali radimo prema dojavama i idemo po cijelom gradu. Građani nas sve češće sami zovu i prijavljuju nepropisno parkiranje, a mi reagiramo na sve dojave na koje stignemo. Moram pohvaliti suradnju s nedavno ustrojenom službom prometnog redarstva iz koje nas svakodnevno kontaktiraju - rekao je Slavko Petrović, voditelj pauk-službe, za Glas Slavonije

Dolaskom novog koncesionara, "usluga" pauka poskupjela je na 500 kuna za podizanje automobila, 250 kuna za pokušaj podizanja te 50 kuna za dan čuvanja. Ekipi u kamionu potrebno je samo 150 sekundi da makne nepropisno parkirano vozilo, a kako funkcioniraju te gdje prijaviti vozilo možete opširnije pogledati u Glasu Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opširnije: Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!