Vijesti / Osijek

Prvi let Osijek-Zagreb 29. listopada!

Prvi let Osijek-Zagreb 29. listopada!

Objavljen je red letenja zrakoplova Osijek-Zagreb i Osijek-Split iz osječke zračne luke. Prodaja karata počinje oko 1. listopada putem web servisa Croatia Airlines www.croatiaairlines.hr.
avionosijekzg495
Prvi je ovo put da u poslijeratnoj povijesti osječke zračne luke zrakoplovi polijeću iz Klise tijekom zimske sezone letenja, što, nadaju se u ovoj tvrtki, najavljuje bolje dane. Letovi će se obavljati Embraer-om 120, zrakoplovom sa 30 sjedalakoji je nekada letio pod okriljem bankrotirane mađarske nacionalne aviokompanije Malev, a sada ga preuzima Croatia Airlines.

 

On će sa osječke piste prema Zagrebu prvi put poletjeti u ponedjeljak 29. listopada u 6 sati i 45 minuta. To će raditi sedam dana u tjednu. Iz Zagreba će prema Osijeku polijetati svaki dan u 15 sati. Što se tiče letova za Split, oni će se iz Osijeka obavljati tijekom cijene zime i proljeća ponedjeljkom i petkom u 16 i15. u Split će slijetati u 17:10, a natrag za Osijek polijetat će već pola sata kasnije. Cijena povratne karte Osijek-Zagreb-Osijek iznosit će oko 600 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opširnije pogledajte u VIDEO prilogu STV-a:

TEKST: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!