Vijesti / Osijek

VIDEO: Božični darovi umirovljenicima, ugroženim obiteljima i djeci

VIDEO: Božični darovi umirovljenicima, ugroženim obiteljima i djeci

Umirovljenici s prebivalištem na području grada Osijeka koji su mirovinu ostvarili putem HZMO-a u iznosu do 1.500,00 kuna, prema evidenciji Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 200,00 kuna.
Novi umirovljenici podnose zahtjev za isplatu božićnice u prostorijama UO za socijalnu skrb i zdravstvo, Franjevačka 4, a uz zahtjev potrebno je priložiti:
1. presliku osobne iskaznice,
2. zadnju obavijest o isplati mirovine ( HZMO-a ili poslovne banke putem koje primaju mirovinu)

Novčana pomoć (božićnica) poslana je umirovljenicima na kućnu adresu putem Hrvatske pošte.

Božićnica će biti isplaćena i socijalno ugroženim obiteljima
- korisnicima prava na pomoć za podmirenje troškova stanovanja Grada Osijeka u iznosu od 300,00 kuna, i to putem Poklon Maestro kartice Privredne banke d.d. koju nositelj prava podiže u prostorijama UO za socijalnu skrb i zdravstvo, Franjevačka 4.

I ove je godine za svako dijete s popisa Centra za socijalnu skrb Osijek planiran poklon u iznosu od 400,00 kuna, paket u vrijednosti 70,00 kuna i novčani dar (kartica PBZ-a) u iznosu od 330,00 kuna. Dodjela će biti upriličena u petak, 10. prosinca, u 12 sati, u Šećeranskom domu.

INFO TELEFON: 031/ 229-102
UO za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, Franjevačka 4

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema trenutnim podatcima božićnicu će primiti 2.713 umirovljenika, 724 obitelji-korisnika prava na troškove stanovanja (s ukupno 1.872 člana obitelji) te 760ero djece.

VIDEO:
{youtube}HtfpaYRqpz0{/youtube}

 

TEKST: B.Alerić, www.osijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!