Vijesti / Osijek

Tjedni pregled tržišta rada

Tjedni pregled tržišta rada

Iz dijela ekonomske struke izdvajamo oglas općine Darda koja traži referenta za financije i proračun, dok osnovna škola u Podgajcima traži voditelja/voditeljicu računovodstva.

Obiteljski podrum Josić potražuje samostalnog knjigovođu i taj je oglas aktivan do 17. prosinca ove godine. Iz područja prava izdvajamo oglas Županijskog suda u Osijeku koji potražuje stručnog suradnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U građevinskom sektoru aktivna su četiri oglasa u kojima se traži zidar, građevinski tehničar, te radnik na terenu(!?).
Kao i prošlog tjedna najtaženiji su trgovci gdje je aktivno čak 15 oglasa. Traže se prodavači u trgovini, prodajni predstavnici i komercijalisti. Aktivni su i oglasi za automehaničare u tvrtkama Folding transporti d.o.o. i Vicus d.o.o.

U ugostiteljskom sektoru traže se čistačice u Donjem Miholjcu i Kućancima, dok se u Osijeku, Kozarcu i Našičkom Markovcu traže konobari.

Mesnica Ravlić u Valpovu potražuje jednog mesara, a taj oglas aktivan je do 14.12. ove godine. Tvrtka Euro-Alfa potražuje vozača kamiona.

U području zdravstva i socijalne skrbi Zavod za javno zdravstvo u Valpovu traži liječnika primarne zaštite, dok ordinacija opće medicine u Našicama traži doktora opće medicine. Tvrtka Atlantis Farmacia prijavila je oglas za magistra farmacije i farmaceutskog tehničara, a zainteresirani se mogu prijaviti do 14.12.
Svima želimo puno sreće u potrazi zaposlenja.

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!