Vijesti / Osijek

Grafffiti jam 2010

Grafffiti jam 2010

Osijek graffiti jam“ je gradsko natjecanje u crtanju grafita a na njemu će sudjelovati osam ekipa koji će imati za zadatak naslikati osam razglednica gradskih četvrti grada Osijeka, svaka ekipa po jednu, na tri GPP-ova tramvaja.
Cilj ovog natjecanja jest da najbolji crtači u suradnji sa najboljim break-dance plesačima u gradu Osijeku pokažu svoje umijeće u crtanju i plesanju te tako prezentiraju i omoguće daljnji razvitak urbane kulture i Hip-Hop scene u našem gradu. Natjecanje će započeti u 9.30h a u 13.30h komisija predvođena županom Šišljagićem, gradonačelnikom Bubalom s dogradonačelnicima i direktorom Gpp-a ocijenit će i uručiti nagradu najboljoj razglednici, odnosno najboljoj ekipi. Iznos ovogodišnje nagrade je 1.500 kuna.

Cijelom događaju prisustvovati će i međunarodna delegacija mladih iz Prizrena, Ploiestena, Nitre, Pečuha, Subotice, Budimpešte i Tuzle koji su se odazvali na Međunarodnu konferenciju mladih gradova prijatelja grada Osijeka u organizaciji Savjeta mladih grada Osijeka i Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije. Osim toga, u sklopu natjecanja biti će organizirana i humanitarna prodaja kuhanog vina u suradnji s Rotaract klubom Osijek.

Želja nam je organizacijom „Osijek graffiti jama“ pokazati građanima našega grada, kao i našim gostima koliko volimo svoj grad a nadamo se da će upravo osam razglednica na tri osječka tramvaja biti ujedno i najbolji poklon Gradu Osijeku povodom njegova dana 02. prosinca. Zato vas sve pozivamo 28.11. (nedjelja) na Osijek graffiti jam!

S poštovanjem,

Predsjednik Županijskog savjeta mladih

Osječko-baranjske županije

Mario Marolin

(mob: 091 566 1234)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!