Vijesti / Osijek

Fitness igrališta u Tenji i na Jugu 2

Fitness igrališta u Tenji i na Jugu 2

U svečanosti otvorenja sudjelovali su koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UN-a u Hrvatskoj gđa Louisa Vinton i gradonačelnik Krešimir Bubalo.
Usporedno, odvijala se i kampanja „Manje oružja – manje tragedija“, koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, a o kojoj je govorio načelnik PU Osječko-baranjske Stipo Rimac. Pokaznu vježbu samoobrane izveli su članovi interventne jedinice policije, a Hrvatski centar za razminiranje upoznao je učenike s opasnostima od mina. U glazbenom dijelu, nastupili su solisti Glazbene škole Franje Kuhača, uz izvedbu „Ode radosti“. Svečanost je završila puštanjem 128 balona (UN rezolucija 60-68) s porukama djece na temu oružja, a pridružili su im se koordinatorica UN-a Vinton, gradonačelnik Bubalo i načelnik PU Rimac.
Fitness park na otvorenom otvoren je i u Tenji, neposredno na igralištu uz zgradu Mjesnog odbora, a u gradskoj je upravi održan sastanak koji je predvodio gradonačelnik Krešimir Bubalo, na temu budućih zajedničkih projekata, posebice kada je riječ o nastojanjima za uvrštenje Tvrđe na popis svjetske baštine UNESCO-a.

Tekst: www.osijek.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!