Vijesti / Osijek

Umjesto Krune stiže Škojin Mlinar

Umjesto Krune stiže Škojin Mlinar

  Već idućeg tjedna u Osijeku će biti otvorena prva pekarnica-prodavaonica pod brendom tvrtke Mlinar.

Tvrtka sa sjedištem u Križevcima i pekarama u Križevcima, Zagrebu i Poreču, otprije dvije godine u vlasništvu osječke tvrtke Kruna, svoje je prodavaonice do sada intenzivno otvarala u Zagrebu.

- Ova prodavaonica u Ulici Hrvatske Republike bit će posve drugačijeg unutrašnjeg uređenja i dijelom s novim asortimanom pekarskih proizvoda. No, na prvo mjesto istaknuo bih i višu razinu usluge koju ćemo ponuditi našim kupcima - objasnio nam je Mato Škojo, vlasnik Krune.

Ovo je samo prva u nizu prodavaonica koje će se nastavno u Osijeku otvarati pod Mlinarevim logom, a kako smo svojevremeno u Glasu najavljivali, postupno će i sadašnje Krunine maloprodaje prelaziti pod brend Mlinara.

Kruna danas raspolaže s mrežom od 40 prodavaonica, najviše u Osijeku, ali i sedam gradova u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Mlinar, također raspolaže s više od 40 novih specijaliziranih prodavaonica sličnih osječkoj u Zagrebu, Varaždinu i Rijeci, ali s izraženom namjerom da do kraja 2011. godine broj prodavaonica premaši 120.

TEKST: D.Kuštro, www.glas-slavonije.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!